Complexe projecten lopen alleen lekker als de logistiek gesmeerd gaat. Libelle Service zorgt voor aanvoer, opslag en distributie op afroep. Op zoek naar een handige of tijdelijke oplossing voor spullen die u in de weg staan? We adviseren u graag!

Opslag en distributie

Uw waardevolle materialen hebt u vaak niet meteen nodig. Libelle Service slaat ze veilig op tot u er behoefte aan hebt. We nemen de goederen in ontvangst, verwerken ze in de administratie, slaan ze op en brengen ze naar u toe op het moment dat u ze nodig hebt. Warehousing en distributie, precies passend in uw project. Op afroep, op de juiste plek en de juiste tijd.

Vraag informatie en advies over opslag en distributie

Magazijnwerk

Als u onderdelen bestelt voor een specifiek project, komen die vaak zo binnen dat u eerst moet uitpakken, sorteren en bij elkaar zoeken wat bij elkaar hoort. Van verschillende leveranciers, op verschillende momenten. Dat kan efficiënter!

In onze magazijnen nemen we uw materialen in ontvangst, pakken ze uit en stellen pakketten samen waar uw mensen direct mee aan de slag kunnen. En we pakken alles weer netjes in als kant-en-klare ‘kit’. Uw medewerkers hebben precies de juiste materialen en gereedschappen bij de hand, niets te veel en niets te weinig. Voordeel: geen verlies aan kostbare onderdelen en kostbare tijd.

Vraag informatie en advies over magazijnwerk

Heftruckchauffeurs

Onze gediplomeerde en gecertificeerde heftruck- en reachtruckchauffeurs vervoeren uw waardevolle spullen veilig en zonder schade tussen vrachtwagen, opslagstelling en werkplek. Snel en efficiënt. Hebt u tijdelijk een ervaren heftruckchauffeur nodig op uw locatie? We zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren iemand voor u achter het stuur zit.

Vraag informatie over heftruckchauffeurs

Koeriers

Snel van A naar B: de koeriers van Libelle Service vliegen voor u! Soms met de auto, maar als het handiger is, bijvoorbeeld in het havengebied of in de stad, met de scooter.

Vraag informatie over koeriersdiensten