Projectomschrijving

Tiptop in orde

Frank Schoenmaker – Passenger Terminal Amsterdam

Wat is Passenger Terminal Amsterdam?
Aan het Amsterdamse IJ meren jaarlijks vele zeecruiseschepen aan, met bij elkaar zo’n 300.000 passagiers. Het team van de Passenger Terminal Amsterdam begeleidt de aankomst en het vertrek van die schepen. Verder is PTA een locatie voor grote en kleine evenementen. Er zijn diners en recepties, maar ook grootschalige congressen, beurzen en personeelsfeesten.

Wat doet Libelle Service?
Libelle Service zorgt er tijdens evenementen voor dat de toiletten tiptop in orde blijven. We leveren de vriendelijke gastvrouw of gastheer in het sanitair, houden de toiletten netjes en vullen de nodige materialen aan. En na afloop van een feest of evenement in de Terminal ruimen we direct alles weer op.

Wat vindt de opdrachtgever?
“Libelle staat altijd voor ons klaar. Hoe laat het ook wordt met onze evenementen, al is het midden in de nacht, dat maakt ze niet uit. Zo kunnen we de volgende dag gewoon weer passagiers van een cruiseschip ontvangen.
“Maar de service gaat verder. Laatst hadden we een verbouwing waarvoor heel wat kuub afval afgevoerd moest worden. Met grote kruiwagens stenen versjouwen en in grote containers kiepen. Het zware handwerk, zeg maar. Dat deed Libelle.”

“Libelle levert uitstekend werk waar ik erg tevreden over ben. Zelfs als er op het allerlaatste moment iets wordt georganiseerd, is dat nooit een probleem. Ik mag die jongens 24 uur per dag bellen.”