Projectomschrijving

Toegewijde mensen

Walter Wilders – Ultimate Europe

Wat doet Ultimate Europe?
Ultimate Europe heeft in 2014 een project afgesloten voor NedTrain: de engineering en (ver)bouw van treininterieurs. In oude dubbeldekkertreinen zijn de complete interieurs vervangen: wandbekleding, vloeren, plafonds, bedrading, verlichting, aansluitingen, speakers, afvalbakken.

Wat deed Libelle Service?
Libelle leverde het personeel voor het distributiecentrum en verzorgde spoedzendingen. We pakten er de materialen uit die binnenkwamen van leveranciers over de hele wereld en verzamelden ze op transportkarren. We bereidden het zo voor dat de monteur er direct mee aan de slag kon. Alles voor het grijpen en op de werkplek geen afval meer.

Wat vindt de opdrachtgever?
“Het project duurde ruim drie jaar en we hebben uitstekend samengewerkt. De mensen van Libelle zijn toegewijd en als er al eens een probleem was, losten ze dat altijd razendsnel op. Binnen het project moest er heel precies gewerkt worden. Samen met Libelle haalden we een score van 99,8 procent voor nauwkeurigheid en 99,9 procent voor op tijd leveren.

“Ook fijn: er was geen verloop in personeel. Daardoor raakten mensen goed ingewerkt en kenden ze alle materialen. In het eerste kwartaal 2016 staat weer een nieuw project op stapel waarin we zeker weten weer gaan samenwerken.”