Ultimate Europe levert complete oplossingen voor de spoorwegsector. Dit omvat het volledige traject van ontwikkeling en productie tot aan het serviceonderhoud van automatische deuren, gangways en complete interieurs voor railvoertuigen.

Projectomschrijving

In opdracht van NedTrain heeft Ultimate Europe de DDZ Virm 1 en Virm 2/3 projecten uitgevoerd: De engineering en (ver)bouw van treininterieurs. In oude dubbeldekkertreinen zijn de complete interieurs vervangen: wandbekleding, vloeren, plafonds, bedrading, verlichting, aansluitingen, speakers, afvalbakken.

Wat deed Libelle Service?

Libelle Service leverde in opdracht van Ultimate Europe het personeel voor het distributiecentrum en verzorgde spoedzendingen. We pakten er de materialen uit die binnenkwamen van leveranciers van over de hele wereld en verzamelden ze op transportkarren. We bereidden het zo voor dat de monteur er direct mee aan de slag kon. Alles voor het grijpen en geen afval meer op de werkplek.

Wat deed Libelle Service?

Libelle Service leverde het personeel voor het distributiecentrum en verzorgde spoedzendingen. We pakten er de materialen uit die binnenkwamen van leveranciers over de hele wereld en verzamelden ze op transportkarren. We bereidden het zo voor dat de monteur er direct mee aan de slag kon. Alles voor het grijpen en op de werkplek geen afval meer.

Wat vinden jullie van Libelle Service?

Het project duurde ruim drie jaar en we hebben uitstekend samengewerkt. De mensen van Libelle Service zijn toegewijd en als er al eens een probleem was, losten ze dat altijd razendsnel op. Binnen het project moest er heel precies gewerkt worden. Samen met Libelle Service haalden we een score van 99,8 procent voor nauwkeurigheid en 99,9 procent voor op tijd leveren.

Ook fijn: er was geen verloop in personeel. Daardoor raakten mensen goed ingewerkt en kenden ze alle materialen. Er staat in de nabije toekomst weer een nieuw project op stapel waarin we zeker weten weer gaan samenwerken.

Logo Ultimate Europe

‘Toegewijde mensen’

Walter Wilders
Ultimate Europe

Bel ons vandaag nog!Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden?

Wij hebben oplossingen voor alle facilitaire problemen.

Bel ons vandaag nog!Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden?

Wij hebben oplossingen voor alle facilitaire problemen.