Een unieke zomerbaan/bijbaan in een even unieke omgeving!

Bagage afhandelaars cruiseschepen

Bij Libelle Service kan je in een gezellig team met leeftijdsgenoten goed geld verdienen in de dynamische cruise branche.

Tijdens het cruiseseizoen verzorgen wij de bagageafhandeling van cruiseschepen in Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden. Wij helpen de passagiers met hun bagage van inname tot aan het inschepen en vice versa.

Onze werkdagen kennen meestal piekmomenten waarin we ‘even alle zeilen bij moeten zetten’, maar daarna is het weer ‘windstil’ en is er tijd voor een gezellig praatje.

Heb je een keer een tentamen, een evenement of gewoon iets anders te doen, geen probleem. Je bent oproepkracht en je bepaalt zelf wanneer je wilt werken. Wij communiceren via Whatsapp en vragen of je zin en tijd hebt om te werken en jij antwoordt simpelweg met ja of nee. Over het vervoer naar de verschillende cruiseterminals hoef je je geen zorgen te maken; dat wordt voor je geregeld!

Vrijheid, blijheid dus. En als je komt, werk je met een fantastisch team in een omgeving waar altijd een vakantiesfeer aanwezig is.

Uurloon

15 t/m 17 jaar = € 11,00
18 t/m 20 jaar = € 13,00
21 jaar een ouder = € 15,00

Bovengenoemde uurlonen zijn inclusief opbouw vakantiedagen (10%) en vakantietoeslag (8%).

Schrijf je nu in

info@libelleservice.nl
Wilko v.d. Pieterman
Whatsapp 06 – 51 359 807

Deel dit bericht

Deel dit bericht

Bel ons vandaag nog!Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden?

Wij hebben oplossingen voor alle facilitaire problemen.

020 – 622 92 43

Bel ons vandaag nog!Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden?

Wij hebben oplossingen voor alle facilitaire problemen.

020 – 622 92 43